syntra-abSyntra Turnhout heeft 3.000 euro ingezameld voor het goede doel, namelijk de Cliniclowns. Tijdens een actiedag sloegen cursisten, docenten en campusmedewerkers de handen in mekaar om het bedrag te verzamelen.

“Tijdens deze actiedag organiseerden we acties die mensen blij maken en waarvan ze konden genieten zoals een schoonheidsbehandeling of voetverzorging, lekkere hapjes en drankjes”, vertelt docente Bianca van Trijp. “We kozen voor de Cliniclowns als goed doel omdat zij met hun activiteiten de kinderen blij maken.”

Music for Life
82 mensen kregen een nieuwe haarsnit via de cusisten kapper, 77 mensen werden verwend door de schoonheidsspecialisten, terwijl de koks van de Leertijd 140 maaltijden serveerden. Medewerkers van Syntra AB, campus Turnhout, overhandigde de cheque van 3.000 euro aan de Cliniclowns in het AZ Turnhout. Daarbij kondigde Syntra AB aan dit jaar de schouders te zetten onder de actie Music for Life en docenten, medewerkers en cursisten aan te sporen een actie op poten te zetten voor een goed doel naar keuze.