20 kaarsjes voor De Bedstee

header-debedstee-herseltDe slaapspeciaalzaak De Bedstee uit Herselt bestaat eind 2015 20 jaar. Het bedrijf heeft altijd gefocust op Europese kwaliteitsmerken en dat loont, benadrukt zaakvoerster Patricia Heymans. “Alleen met kwaliteit ben je zeker van een langdurig zit- en slaapcomfort, leert onze ervaring”, vertelt ze.

“Aanvankelijk startten we me met waterbedden als alternatief voor de harde gewone matrassen. Na 5 jaar waren die gewone matrassen sterk verbeterd, waarna we ons gingen richten op de betere lattenbodems. Uit die periode dateert onze samenwerking met Swissflex, die nog altijd voortduurt. Een 10-tal jaar geleden kwamen de boxsprings op het voorplan, maar tegenwoordig schakelen mensen toch weer over op de lattenbodem omdat die een betere ondersteuning geeft.”

Concurrentie
De Bedstee heeft zich weten te handhaven ondanks de vaak stevige concurrentie. Met tijd maken voor de klanten, het persoonlijk contact en goed advies proberen ze het verschil te maken. “Eerst waren er de meubelwinkels, nadien de discounters en nu het internet”, somt Heymans op.

Bij De Bedstee werken drie mensen en de klanten zitten overwegend in de Zuiderkempen en delen van Limburg en Vlaams-Brabant, met uitschieters tot in en voorbij Brussel.