2 miljoen investeringen zorgen voor nieuwe Square Point Business Center

220foto_resizedVrijdag opent het nieuwe Square Point Business Center in hartje Turnhout officieel zijn deuren. De site werd in 2004 gekocht door de toen 21-jarige Thomas Deroy. Meer dan tien jaar bood het onderdak voor zijn eigen bedrijven. “Door de groei van deze bedrijven voldeed het gebouw niet meer”, vertelt Deroy. “Er werd besloten om het om te bouwen tot een heus bedrijvencentrum.” Zijn bedrijf GNC INVEST investeerde 2 miljoen euro op de site. “Het oudste gebouw werd afgebroken en terug opnieuw opgetrokken in 2 verdiepingen. Het minder oude deel werd voorzien van nieuwe technieken, vloeren en buitengevel zodat het één geheel vormt met het nieuwe gedeelte.”

238foto_resizedHet nieuwe business center kan bij aanvang al rekenen op zeven bewoners: GNC GROUP nv, CS Leisure nv, Reindeer Saunas, Gamegear, Versanico, ES Distribution en Cal Spas Benelux. In totaal biedt het meer dan 3 000 vierkante meter kantoorplezier aan. “Square Point Business Center biedt als enige business center in België een unieke combinatie tussen winkel-, magazijn- en kantoorruimte”, vertelt gedelegeerd bestuurder Thomas Deroy van GNC INVEST, deel van de GNC GROUP. “Door de enorme flexibiliteit van een business center met zoveel mogelijkheden als het onze, kunnen we geleidelijk meegroeien met de noden van elk bedrijf.” Deroy hoopt een grote verscheidenheid van bedrijven als bewoners te huisvesten zodat er plaats is voor kruisbestuiving.

GNC Group nv, waarvan GNC INVEST een onderdeel is en Thomas Deroy zaakvoerder, is gespecialiseerd in all-round business projecten in de meest uitgebreide zin van het woord. Het Turnhoutse bedrijf is voornamelijk actief in de reclamesector, met klanten als BMW, Philips, De Ster, Hasbro en Sunrise Festival. Momenteel werkt de groep met negen rechtstreekse medewerkers. Daarnaast wordt ook vaak een beroep gedaan op onderaannemers. Dit jaar mikt GNC Group op een totale omzet van 3,5 miljoen euro.