2.000 klanten voor Arlis Investments

geldArlis Investments opende in september 2011 een kantoor in Turnhout. Het klantenbestand van het Turnhoutse kantoor voor beleggingsverzekeringen groeide in ruim anderhalf jaar tijd uit tot meer dan 2.000 klanten. Maandag werd de 2.000ste klant in de bloemetjes gezet.

“We hebben met een sterk PR-beleid ingezet op naamsbekendheid in deze regio,” zegt  Toon Otten, “Verder hebben we nog meegewerkt aan een project met Kanaal Z rond alternatieve spaarvormen, dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.”

CEO Han Coppens vult aan: “Het loopt echt als een trein. We groeien doordat mensen op zoek zijn naar echt betrouwbare beleggings- en spaaroplossingen. Hier in Turnhout hebben we ook een stevige boost gekend doordat we de portefeuille van het failliete De Belgische Financiële Dienst hebben overgenomen. Dat betekende toch in één klap een aangroei zo’n 600 klanten.”

Voor die klanten blijkt de service van Arlis Investments een wereld van verschil. “Van Arlis krijgen we een persoonlijke service en onze adviseur is altijd bereikbaar. Bovendien krijgen we nu een transparante kijk op onze portefeuille,” zegt Marianne Riepel uit Haacht. Zij werd samen met haar man afgelopen maandag in de bloemetjes gezet. Ze kregen uit handen van hun persoonlijke adviseur, Jacques Vanderborght, een luxeweekendje cadeau en een exemplaar van een historische brief van George Washington van net voor de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten. “Dit is een exacte 1 op 1 kopie van de originele brief waarvan er maar 100 exemplaren zijn gemaakt en ze wordt met een certificaat van echtheid geleverd,” legt Vanderborght  uit. “Het manuscript komt van een firma waarmee we samenwerken die gespecialiseerd is in investeringen in historische documenten. Deze veilige investeringen kennen bij ons, binnen het kader van de diversificatie van beleggingsportefeuilles, veel succes.”

Arlis Investments zal de komende jaren haar groeistrategie voortzetten. “In het meeting center op de Grote Markt in Turnhout kunnen we elke klant persoonlijk ontvangen. Maar onze adviseurs gaan ook zelf naar de klanten wanneer het hun past,” legt Han Coppens uit. Arlis Investments heeft ook een kantoor in Mortsel en heeft meer dan 4.000 klanten in heel Vlaanderen.