14 nieuwe auto’s en een ontbijt voor Advipro-medewerkers

Advipro14 medewerkers van de farmaceutische dienstverlener Advipro uit Lille hebben gisteren hun nieuwe firmawagen afgehaald bij CAC in Turnhout. Alsof dat nog niet genoeg was, werden ze ook getrakteerd op een ontbijt. “Onze sterke en duurzame groei wordt mee mogelijk gemaakt door de samenwerking met enkele strategische partners, zoals CAC”, aldus Peter Scheyltjens, CEO van Advipro.

Bij de Turnhoutse Mercedes-Benz-concessiehouder stonden 14 wagens te wachten op hun nieuwe bestuurders. CAC-directeur Geert Ceulemans: “Voor ons is de tevredenheid van onze klanten het allerbelangrijkste en daarom hechten we dan ook veel waarde aan lange-termijnrelaties. Om de samenwerking met Advipro in de verf te zetten, organiseren we dan ook met veel plezier dit ontbijt.”

Klanttevredenheid
Advipro vormt een belangrijke schakel in het garanderen van patiëntveiligheid doorheen het farmaceutische productieproces en hierbij is klanttevredenheid topprioriteit. “In de hoogkwalitatieve omgevingen zoals de farmaceutische industrie is het leveren van duurzame expertise het allerbelangrijkste. Enkel op die manier kan er in vertrouwen en op lange termijn met de klant worden samengewerkt”, weet Peter Scheyltjens.

Deze gedeelde passie voor topkwaliteit en klantentevredenheid mondde uit in een samenwerking tussen de twee bedrijven. De jongste jaren kende Advipro een zeer sterke groei en aangezien deze groei zich ook de komende jaren zal doorzetten, is het bedrijf continu op zoek naar nieuwe medewerkers.