14 Kempense faillissementen

De rechtbank van koophandel sprak het faillissement uit van het technisch adviesbureau Euro Industries, Hof Ten Bergestraat 7 in Weelde (Ravels). Meester Christophe Geukens is de curator.

All In Groothandel, Grimstedestraat 35 in Turnhout, ging failliet op vraag van schuldeisers. Meester Christophe Geukens treedt op als curator.

Een organisator van congressen en beurzen uit de Warme Handstraat 10 in Grobbendonk, ging over de kop. Meester Jef Van Looy is als curator aangesteld.

Jan Van Hoeymissen Management, Harmoniestraat 52 bus 5 in Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn de curatoren.

Het doek is gevallen voor de horecazaak De Boerekrijg III, Jozef Michielsstraat 35 in Westmeerbeek (Hulshout). De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Hilde Van Dijck treedt op als curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Fredimmo, Koekoeklaan 6 in Meer (Hoogstraten). De boeken werden zelf neergelegd. Meester Patrick De Ferm is de curator.

Het tuinaanlegbedrijf T&D, Zammelsewseg 165 in Geel, ging failliet. Ook zaakvoerder Wim Heylen (42), Koningsbaan 28/A in Heist-op-den-Berg, ging mee over de kop. Hij gooide zelf de handdoek in de ring. Meester An Notelteirs is als curator aangesteld.

Op vraag van schuldeisers ging het bouwbedrijf Lima, Kerkhofweg 30 in Eindhout (Laakdal), over de kop. Meester Tom Vandecruys is de curator.

Luvado, een bedrijf in vloer- en tegelwerken in de Nijverheidsstraat 14 in Herentals, is na een dagvaarding door schuldeisers failliet verklaard. Op hetzelfde adres ging ook autohandel Saida’s International Trade Automobile over de kop. Meester Steven Heylen is de curator.

Commilfaut, een organisator van vergaderingen en evenementen uit het Akkerpad 21 in Wechelderzande (Lille), legde de boeken neer en is failliet verklaard. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn de curatoren.

Het doek is gevallen voor de Kempische Bandencentrale, Ganzenstraat 135 in Geel. De boeken werden zelf neergelegd. Meesters Devos, Naulaerts en Corsus treden op als curatoren.

De uitbaatster van voedingszaak De Kruimel in Westerlo vroeg zelf het faillissement aan. Meester Tom Vandecruys is als curator aangesteld.

Het grafisch bedrijf F.D.C., Schotelven 81 in Arendonk, ging over de kop. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn de curatoren.

MG Transport, Huidevettersstraat 5/3 in Turnhout, legde de boeken neer en ging failliet. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers treden op als curatoren.