1,1 miljoen voor 4 nieuwe voertuigen bij Smet Jet

smet jetSmet Jet uit Oevel, gespecialiseerd in industriële en chemische reinigingen, heeft geïnvesteerd in de uitbreiding van het wagenpark. Ter waarde van 1,1 miljoen euro werden 4 nieuwe voertuigen aangekocht die bij klanten in heel België zullen worden ingezet.

De firma kocht een combi hogedruk, een combi lagedruk en twee superhogedrukwagens voor dubbele gebruiker. De wagens zijn uitgerust met de nieuwste technieken en zullen de kwaliteit van de reinigingen nog verhogen, aldus het bedrijf. Ze zijn ook gebruiksvriendelijker en ze zijn uitgerust met alle aansluitingen voor een toekomstige uitbreiding met accessoires voor automatische reiniging.

Milieubewust
Er is ook gezocht naar ecologisch verantwoorde wagens. “We werken altijd zo milieubewust mogelijk, zowel in onze kantoren als bij onze klanten. De nieuwe wagens hebben alle 4 een lager brandstofverbruik en de superhogedrukwagens zijn dubbel inzetbaar. Doordat er 2 gebruikers tegelijkertijd met 1 superhogedrukwagen kunnen werken, hebben we maar 1 wagen nodig bij jobs waar we er normaal 2 nodig hebben,” meldt Philip Smet, CEO van Smet Jet. “Dit betekent ook dat er minder operatoren ingezet moeten worden. Het gevolg is dat het aantal wagens op de weg daalt, evenals het brandstofverbruik. Bovendien zal ook de prijs voordeliger zijn voor onze klanten”.

De wagens worden vanaf heden ingezet om de capaciteit van de verschillende depots in Vlaanderen en in Wallonië te verhogen.