100ste netwerkbijeenkomst ViaVia

viaviaVanavond vindt de 100ste uitgave plaats van de netwerkbijeenkomst ViaVia in Golfclub Witbos in Herentals. “In april 2005 zijn we er mee gestart, destijds bij Link 21 in Herentals, en sinds anderhalf jaar zitten we bij Witbos”, vertelt Carlo van Tichelen van communicatiebedrijf Phobos & Actor, één van de stichters en nog altijd gangmaker van het initiatief.

Niet dat er vanavond iets speciaals staat gepland. “We gaan doen wat we altijd doen en dat is mensen op een heel laagdrempelige manier verwelkomen en laten kennismaken met mekaar”, aldus van Tichelen. “Ik was destijds lid van de Contactgroep Industrie Herentals, Young Chambers en de Ontbijtclub en daarvoor moest je telkens lid zijn. Met ViaVia wilden we een netwerkmoment creëren met een zo laag mogelijke drempel.”

Iedereen met businesskaartje
Wie daar naartoe komt? “Het evenement staat open voor iedereen die een businesskaartje heeft”, lacht Carlo van Tichelen. “We hebben gemiddeld een 100-tal aanwezigen met uitschieters naar 170 en 180 maar evenzeer naar 50. Het zijn hoofdzakelijk mensen uit de Zuiderkempen. We zien geregeld ook studenten met ambitie die zich komen presenteren.”

ViaVia vindt elke tweede donderdag van de maand plaats en onderscheidt zich door de losse sfeer. “Iedereen netwerkt met iedereen. We hebben van oudsher de traditie dat we mensen aan mekaar voorstellen.” Je bent vanavond welkom vanaf 18 uur bij Golfclub Witbos in Herentals.