100.000ste klant voor BUGA-AUTO

buga 100.000ste klantBUGA-AUTO uit Westerlo verwelkomt Aspija als 100.000ste klant sinds haar oprichting in 1972.

Marleen Van De Pol en Mark Van Hove van de firma Aspija uit Heist-Op-Den-Berg kozen voor het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van een Fiat Ducato met dubbele cabine. Aspija is een bedrijf gespecialiseerd in het herstellen van autocars en het construeren van aanhangwagens voor autocars.

Naast deze activiteiten werkt Aspija ook aan een innovatieve manier voor het optrekken van woningen en andere gebouwen, met bio-composiet als bouwmateriaal.

BUGA-AUTO heeft vestigingen in Westerlo, Wijnegem en Antwerpen en verkoopt en onderhoudt nieuwe en tweedehands personenwagens en lichte en zware bedrijfswagens. BUGA-AUTO is de officiële concessiehouder voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep en Abarth voor de provincie Antwerpen.  Het familiebedrijf geleid door Teun van Hulzen, Ilse en Peter Bens gaat er prat op steeds zijn klanten centraal te stellen en realiseerde een constante groei. Het bedrijf is klaar voor de volgende 100.000 klanten en zal hiertoe in 2014 verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Antwerpseweg in Geel.