Marketingcommunicatiebureau Aroma uit Geel bestaat 10 jaar. Dat viert het bedrijf van Roel Biesemans en Marieke Deckers met een nieuwe website. “Omdat er op 10 aar tijd veel is veranderd, is onze aanpak ook mee geëvolueerd”, vertellen ze.

Aroma Communicatie startte in oktober 2007 onder de naam Go4it media groep en huurde een bescheiden kantoor in de Stationsstraat in Geel. “Door onze groei zijn we op 5 jaar tijd 3 keer verhuisd, eerst naar een groter kantoor in dezelfde straat en nadien naar een huurpand in de Gasthuisstraat. Uiteindelijk hebben we een pand gekocht in de Dr. Van de Perrestraat, waar we sinds oktober 2012 onze intrek hebben genomen”, doet Roel Biesemans het relaas.

GroeiDriehoek
Op 1 april 2013 veranderde de naam van Go4it naar Aroma. “Van een louter uitvoerend grafisch en webbureau, zijn we meer en meer geëvolueerd naar totale merkontwikkelaars”, vult Mieke Deckers aan. “We begeleiden ondernemingen in hun marketingcommunicatiestrategie en vertalen die strategie in efficiënte en concrete marketingcommunicatie-instrumenten, zowel offline als online. Hiervoor hebben we de eigen Aroma GroeiDriehoek ontwikkeld waarmee we focussen op bedrijven die willen groeien.”

Sinds 2014 is Aroma door de Vlaamse overheid erkend als dienstverlener van de KMO Portefeuille voor Advies en Opleiding.