10 faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit transportbedrijf VG-Trans, Zanddijk 54 in Dessel. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Jo Van Cauwenbergh is als curator aangesteld.

Het reclamebureau Sint Job Marketing, Steenweg op Zevendonk 15 in Turnhout, ging failliet op vraag van schuldeisers.  Op hetzelfde adres is Fansigold, een groot- en kleinhandel in namaakjuwelen failliet verklaard. Meester Dirk Boeckx treedt telkens op als curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Tuyaerts Elektro, Rooienkapel 27 in Gierle (Lille). Dat gebeurde na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Ria Piedfort en meester Petra Willems zijn de curatoren.

De eetgelegenheid Alanya Capa, Rauwelkoven 87 G in Geel, ging over de kop op vraag van schuldeisers. Meester Silvy Sterckx is de curator.

Hillektrotherm, Statiestraat 19 in Vlimmeren (Beerse), vroeg zelf het faillissement aan. De vennootschap hield zich bezig met hernieuwbare energie en centrale verwarming. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn als curatoren aangesteld.

CME-Moreels, een groothandel in deurbeslag op de Provinciebaan 14 in Hulshout, legde de boeken neer en ging failliet. Meester Jacques Arnauts-Smeets en meester Gunther Peeters treden op als curatoren.

Varkensfokkerij Van Den Plas, Oude Tramweg 21 in Meer (Hoogstraten) ging failliet. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Mark Bruurs is de curator.

Het consultancybedrijf HS Innovations, Professor Devochtstraat 25/2 in Turnhout, ging over de kop nadat de boeken werden neergelegd. Meester Tom Van Even handelt het faillissement als curator af.

De rechtbank sprak het faillissement uit van het sanitair- en verwarmingsbedrijf AKG, Geelsebaan 61 in Retie, nadat de zaakvoerder de boeken zelf neerlegde. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus treden op als curatoren.