10 faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel sprak volgende faillissementen uit. Deze werden nog niet gepubliceerd in het Staatsblad. Het evenementenbureau Gesto Events, Burgemeester J. Van Aperenstraat 46 in Hoogstraten, legde de boeken neer en is failliet verklaard. Meester Tom Van Even en meester Veerle Verhaegen treden op als curatoren.

De rechtbank van koophandel sprak het faillissement uit van de uitbaatster van restaurant De Dry Platanen in Lille. Zij legde de boeken zelf neer. Er was nog een arbeider in dienst. Meester Ria Piedfort en meester Petra Willems zijn de curatoren.

Het doek is gevallen voor het Italiaans restaurant Cantina Amici, Grote Markt 10/4 in Turnhout. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek in de ring. Er was nog een deeltijdse werknemer aan de slag. Meester Ronny Ceusters is de curator.

Het doek is gevallen voor Essek, een bedrijf voor elektrische installaties op de Wechelsebaan 143/10 in Lille. De boeken werden zelf neergelegd. Vier arbeiders en een bediende verliezen hun job. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn als curatoren aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Merand, Amsterdamstraat 14 in Meer (Hoogstraten). De firma die auto’s verhuurde en leasde, is door schuldeisers gedagvaard. Meester Dirk Boeckx is de curator.

Incon, Steenweg op Leopoldsburg 28 in Balen, is failliet verklaard na een dagvaarding door schuldeisers. De firma onderzocht de productie van actief geneeskrachtige substanties voor geneesmiddelen. Meester Christophe Geukens is de curator.

De glashandel International Glass Traders, Amsterdamstraat 56 in Meer (Hoogstraten), legde de boeken neer en ging over de kop. Er was nog een bediende aan de slag. Meester Dirk Boeckx is de curator.

Bouwpromotor Bouwgroep De Cupere, Oude Retiesebaan 28 in Oud-Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns zijn de curatoren.

Het adviesbureau 10 Savile Row Group, Steenbakkersdam 8 in Beerse, legde de boeken neer en ging failliet. Meesters Wim Roefs en Wim Nysmans treden op als curatoren.

Frituur Palma, Villapark 2 in Lichtaart (Kasterlee), is failliet verklaard. Meester Klaartje Claeys is de curator.