10 faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel sprak het faillissement uit van N.B.Y., een handel in onroerend goed op de Fazantenstraat 13 in Beerse. Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Katty Somers treedt op als curator.

Ook reinigingsfirma Cristal Clean, John Lijsenstraat 42/2 in Meer (Hoogstraten) is failliet. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Dirk Boeckx is de curator.

Paardenfokkerij De Lusthoven, De Lusthoven 79A in Arendonk, ging over de kop op vraag van schuldeisers. Meester Mark Bruurs is als curator aangesteld.

Transportfirma Transporte Pepe, Corbiestraat 49 in Mol, ging failliet na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Tom Vandecruys treedt op als curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Kurdija, een vennootschap die residentiële bouwprojecten ontwikkelde op Langenberg 9/6 in Wortel (Hoogstraten). Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Jean De Chaffoy is de curator.

Prinz Trading, een groothandel van auto’s voor personenvervoer en ambulances op de Seoelstraat 2-4 in Meer (Hoogstraten), ging failliet. Schuldeisers brachten de handel voor de rechtbank. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn als curatoren aangesteld.

Ook Chiq, Maxburgdreef 25 in Meer (Hoogstraten) is failliet. De paardenfokkerij en plaatser van vloer- en wandtegels werd gedagvaard door schuldeisers. Meester Mark Bruurs is de curator.

Het aannemingsbedrijf Miguel Angel K.J.L.S., Zwartwaterweg 5 in Olmen (Balen), vroeg zelf het faillissement aan. Meester Christophe Geukens treedt op als curator.

A. H., legde de boeken neer en ging failliet. Ze was de voormalige uitbaatster van de interieurzaak Beauport. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn als curatoren aangesteld.

De zaakvoerder-vennoot van SJS Vakwerk in Westerlo gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Noël Devos, meester Geert Naulaerts en meester Katleen Corsus treden op als curatoren.