L&L Stage Service, een audiovisueel bedrijf uit Herentals, heeft de voorbije maanden 1 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en logistiek. Ook het team werd uitgebreid met 2 nieuwkomers, wat het totaal op 12 brengt. “We zijn klaar voor de zomer”, klinkt het bij het bedrijf dat dit jaar precies 25 jaar bestaat.

Met de investering schonk het bedrijf zichzelf een vervroegd verjaardagscadeau. “Op het gebied van audio werd het L-Acoustics-gamma in omvang bijna verdubbeld”, zegt medezaakvoerder Bart Weyts. “Op het vlak van licht werken we sinds een 8-tal jaar exclusief met Robe, een fabrikant uit Tsjechië. De collectie werd verder uitgebreid met de BMFL Washbeam, de Spiider, enz. Ook het videoarsenaal werd aangevuld met onder meer enkele HD Panasonic-beamers. Om dit allemaal naar de klanten te brengen, investeerden we in 2 extra trailers en een bestelwagen.”

3 pijlers
L&L Stage Service heeft 3 pijlers: bedrijfsevents voornamelijk in de winter, het voor- en het najaar; liveshows zoals theatertours en ten slotte festivals. Op zowat elke dancefestival levert het Herentalse bedrijf licht en geluid, van Tomorrowland over Laundry Day tot Sunset. “Sommige doen we alleen, voor andere werken we dan weer samen met andere leveranciers”, aldus nog Bart Weyts. In eigen land en regio is Reggae Geel klant. “Intussen komt ook het buitenland in zicht. Zo bekijken we momenteel de Nederlandse markt. Op jaarbasis doen we er al een 25-tal events, maar we vermoeden dat er meer mogelijkheden zijn.”