Wie wil binnenstappen bij Lambregts & Robben Accountants & Adviseurs moet vanaf dinsdag 2 mei naar een nieuwe locatie. Zaakvoerders Jan Lambregts en Filip Robben verhuisden de voorbije dagen met hun medewerkers van de Steenweg op Zevendonk naar een nieuwbouw aan de Schorvoortstraat in Turnhout. Reden voor deze ‘position switch’ was plaatsgebrek.

Jan Lambregts startte zijn eigen accountantskantoor in 1996 in de Patersstraat in Turnhout. Omdat de locatie te klein werd, verhuisde het in 1999 naar de Steenweg op Zevendonk, waar een aantal jaren later werd uitgebreid. Tot ook dit pand uit zijn voegen begon te barsten. 2 jaar geleden kochten ze een stuk grond in de Schorvoortstraat. “Voorwaarde was namelijk een goede bereikbaarheid en niet te ver van de huidige locatie”, zeggen de 2 eigenaars. In juni 2016 startten de bouwwerkzaamheden en die zijn nu afgerond. “Het is een modern pand met veel lichtinval zodat het zeer aangenaam werken is”, benadrukken de zaakvoerders.

Digitale verhaal
Op de nieuwe locatie zet het kantoor zijn digitale koers verder en breidt het die nog uit. Klantenfacturen worden digitaal verwerkt en zullen via een portaal ter beschikking staan van de klanten. Resultaten kunnen snel worden opgevolgd en makkelijk vergeleken met andere periodes. Ook het opzoeken van documenten gaat vlug.

In het nieuwe pand werken 10 mensen. “Het is gebouwd op de groei. We zijn nog op zoek naar 1 of 2 extra dossierbeheerders, die de boekhouding van onze klanten van A tot Z kunnen verzorgen”, aldus nog Jan Lambregts en Filip Robben. Het kantoor heeft zich naar de buitenwereld altijd gepresenteerd als Lambregts & Co. Nadat Filip Robben vorig jaar medevennoot werd, wordt nu de nieuwe benaming Lambregts & Robben Accountants & Adviseurs gehanteerd.