Mercedes Groep VDH

“Mercedes Groep VDH. Samen, met de klant…”

Mercedes Groep VDH ontpopt zich al jaren als een bijzonder klantgerichte onderneming, die zijn klanten als officieel merkvertegenwoordiger van Mercedes-Benz op maat gesneden mobiliteitsoplossingen aanbiedt. En dat zowel qua verkoop als naverkoop van personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens.

Mercedes Groep VDH maakt sinds 2002 deel uit van Willy van Doorne International. Een groep die van totaaloplossingen doordrongen is en dat ook uitstraalt via al zijn onderdelen. Mercedes Groep VDH onderschrijft deze filosofie op verschillende manieren.

Allereerst door het bijzonder uitgebreide gamma personen- en bedrijfswagens die het aanbiedt. Het personenwagengamma van Mercedes-Benz loopt van de dynamische en toch ruime A-Klasse via smaakvolle en comfortabele berlines, coupés, cabriolets, breaks, monovolumes, SUV’s en terreinwagens tot echte limousines die klasse, uitstraling en rijgenot perfect met elkaar weten te combineren.

Het bestelwagenaanbod van Mercedes-Benz is sinds eind vorig jaar volledig afgerond. Toen kwam de stadsbestelwagen Citan immers de Vito en de Sprinter vervoegen, waardoor Mercedes-Benz nu in alle segmenten van de bestelwagenmarkt aanwezig is met oplossingen die zowel ideaal zijn voor de veeleisende taken van het distributievervoer als voor de uiteenlopende eisen die kleine en middelgrote ondernemingen aan hun bedrijfsvoertuigen stellen.

Het truckgamma uit Stuttgart tenslotte is zowat het meest moderne dat men vandaag in vrachtwagenland kan vinden. Mercedes-Benz heeft op basis van de intussen al befaamde nieuwe Actros het volledige vrachtwagengamma vernieuwd. Daardoor ogen de Atego en Antos niet alleen modern, maar bieden ze ook ongeëvenaarde rijkwaliteiten en een doeltreffendheid die de rentabiliteit van iedere onderneming ten goede komt. Met de nieuwe Arocs en de eveneens nieuwe Econic beschikt Mercedes-Benz over twee speciale voertuigen voor respectievelijk het zware werfwerk en de veeleisende sector van het waste-management. Al kan de Econic ook net zo goed als brandweerwagen ingezet worden.

Mercedes Groep VDH toont zijn veelzijdigheid echter eveneens op het vlak van dienstverlening. Die is volledig ontwikkeld op maat van zowel particulieren als ondernemingen, zoals onderstaand kort overzicht bewijst:

  • 24/24 depannagedienst: wij staan 7 dagen op 7 voor u en uw vracht- of bestelwagen klaar;
  • De officiële onderhoudscontracten van Mercedes-Benz vormen uw beste garantie op een blijvende mobiliteit;
  • Mercedes Groep VDH gebruikt uitsluitend officiële wisselstukken;
  • De ruime openingsuren van onze werkplaatsen zijn afgestemd op de noden van de transport- en bedrijfswereld;
  • Als officiële concessiehouder van Mercedes bieden wij uiteraard de officiële Mercedes-Benz garantie;
  • Ons geschoold personeel vormt uw beste garantie op betrouwbare mobiliteit;
  • Wij bieden via Mercedes-Benz Finance een ruime waaier financieringsmogelijkheden;
  • Kortom, Mercedes Groep VDH biedt transportoplossingen op maat van grote, middelgrote en kleine bedrijven.

Een laatste bewijs van de totaalaanpak waaraan u zich mag verwachten bij Mercedes Groep VDH is de alomtegenwoordigheid van het bedrijf in de regio van Antwerpen tot Leuven. Met het vrachtwagencentrum van Herentals als spil van de organisatie, biedt Mercedes-Benz Groep VDH voor al zijn klanten een serviceoplossing die nooit veraf is.

Logo-Groep-VDH-breed

Contacteer ons:

Via mail: info@groepVDH.be
Online: www.groepvdh.be

Groep VDH Herentals – Toekomstlaan 1 – 2200 Herentals – tel.: 014/25 70 25
Groep VDH Mol – Borgerhoutsedijk 55 – 2400 Mol – tel.: 014/31 56 74
Groep VDH Diest – Leuvensesteenweg 69 – 3290 Diest – tel.: 013/33 41 31