FrakoMaatwerk tegen een betaalbare prijs. Dat is waar Frako voor ijvert en dat met 30 jaar ervaring in de sector. Keukens, slaapkamers, badkamers, kantoren, noem maar op. Bij Frako zetten ze uw smaak en wensen om in een uniek interieur met karakter en uw persoonlijkheid, volgens uw budget.. En dat alles met slechts één aansprekingspunt.

Wijdverspreid

Het verhaal van Frako begon in 1986 als een gewone keukenzaak. Sindsdien kent het bedrijf een groeiende tendens, waardoor het al geruime tijd tot ver buiten de Kempen aanwezig is. “Het is vooral via de mond-tot-mondreclame dat we een bedrijf met naam zijn geworden. Buiten twee eigen toonzalen in Weelde en Zoersel, hebben we ook een dealernetwerk van een 30-tal distributeurs die ons Frako-maatwerk verkopen,” aldus interieuradviseur Joost Michielsen. En naast de toename van het aantal verkooppunten, is het ook niet bij die gewone keukenzaak gebleven.

Een bedrijf dat niet stilstaat

“Tot een paar jaar geleden deden wij enkel in keukens, maar gaandeweg vroeg de markt om slechts één aansprekingspunt voor alle interieur. Op korte termijn zijn wij dan omgeschakeld en zo bieden wij nu ook slaapkamers, badkamers en alle mogelijk ander interieur aan. We zijn dus geëvolueerd van een keukenzaak tot een zaak voor een totaalinrichting.”, licht Joost Michielsen toe. In Zoersel is zelfs zusterbedrijf Officer erbij bijgekomen dat zich specialiseert in bureau- en kantoorinrichtingen.

Alles kan

Frako is een dynamisch bedrijf. Met onder andere de recente aankoop van een lasermachine en de oprichting van een eigen lakafdeling vijf jaar geleden heeft de firma hard maar efficiënt geïnvesteerd om het totaalpakket te verwezenlijken. Frako, dat aan een 60-tal mensen werk biedt, staat zo in voor de volledige productie van de interieurelementen en verzorgt ook de plaatsing ervan. Alles is gecentraliseerd. Dat maakt dat alles kan en dat de smaak en wensen van de klant succesvol vertaald kunnen worden naar het interieur. Interieuradviseur Joost Michielsen is dan ook heel tevreden over de evolutie van het bedrijf: “de meeste keukenzaken zijn keukenzaken gebleven, maar wij hebben ons op zeer korte tijd kunnen aanpassen. Dat heeft het zeer voordelig gemaakt dat wij één aanspreekpunt vormen voor al het interieur van onze klanten.”

Opendeurdagen

Onlangs zijn ook de toonzalen in Weelde volledig vernieuwd en dit zowel binnen als buiten. Met de nieuwe toonzalen laat Frako zien waaraan de klanten zich kunnen verwachten. Ook het filiaal in Zoersel is opgefrist met nieuwe opstellingen. Op die manier wil de firma de totaalinrichting meer tot uiting laten komen. Van vrijdag 23 september tot zondag 25 september organiseert het bedrijf dan ook opendeurdagen om de mensen kennis te laten maken met de vernieuwde look van hun vestigingen.

Frako_logo2009Frako is een Belgische firma die alle interieur tegen kwalitatief hoogstaand maatwerk samen met de klant ontwerpt en zelf vervaardigt. Met 30 jaar ervaring kunt u rekenen op onze ervaring en professionaliteit. Contacteer ons op info@frako.be of +32 14 65 59 62.