gustdierckx2Netwerk- en beveiligingssystemen, dat is de specialiteit van DNCS. Het bedrijf uit Gierle zet onder andere IP-camerasystemen, IP-toegangscontroles en netwerken op bij grote bedrijven en kmo’s. Gust Dierckx richtte de zaak in 2007 op en kende sindsdien een gestage groei. Met Deschacht NV heeft DNCS bovendien een grote en vooral tevreden klant. “Gedelegeerd bestuurder Jo Verfaeille van Deschacht en ikzelf zaten over hun beveiliging meteen op dezelfde golflengte”, aldus zaakvoerder en oprichter Gust Dierckx van DNCS.


Kwaliteit boven kwantiteit

DNCS garandeert een betrouwbare beveiliging door de focus op kwaliteit te richten. Gust Dierckx: “In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft het weinig zin om massaal veel camera’s te beginnen plaatsen. Wel moet je de juiste camera’s op de juiste plaats installeren.” Een internationaal partnership met Panasonic voor de camerasystemen speelt daar ook in mee. “Wij werken onder andere met een 4K-camerasysteem. Dat levert de beste kwaliteit op de markt. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld vier Full HD-camera’s vervangen door één goedgeplaatste camera.”

Eén beveiligingsoplossing voor Deschacht

Deschacht NV, de specialist in riolering & afvoer, dak, gevel & isolatie en folies, is één van de trouwe klanten van DNCS. Met maar liefst negen filialen, verspreid over België, vormt het een hele uitdaging om een sterk beveiligingssysteem op te zetten. Toch wist DNCS daar raad mee. “We voorzien één beveiligingsoplossing”, licht Dierckx toe. “Doordat we alle kantoren, stockruimtes, winkels en sites met een centraal managementplatform verbinden, is het mogelijk om op één scherm een overzicht te krijgen van alle Deschacht-filialen. Wanneer er dan een nieuwe vestiging zou bijkomen, kunnen we deze perfect koppelen aan hetzelfde platform.” De samenwerking loopt ondertussen al vijf jaar.

Marketingvoordelen

De camerasystemen en toegangscontroles van DNCS bieden niet alleen op het vlak van beveiliging, maar ook inzake marketing interessante mogelijkheden. Gust Dierckx: “Onze intelligente camera’s doen onder andere aan people counting. Zo weten wij exact hoeveel volk er ergens over de vloer komt. Daarnaast kunnen wij ook heat mapping toepassen, waarmee kan worden nagegaan waar mensen bijvoorbeeld het langste blijven hangen in de winkel. Ook nummerplaatherkenning op parkings behoort tot de mogelijkheden.”

Towereye

Towereye, het zusterbedrijf van DNCS, installeert tijdelijke beveiligingssystemen en levert tijdelijke netwerken op. “Wij krijgen vaak beveiligingsaanvragen van werfaannemers of evenementenorganisaties. Zij willen dan wifi en een netwerk ter plaatse waar de security aan wordt gekoppeld.” Deze werking biedt bijvoorbeeld efficiënte mogelijkheden voor projectleiders van Deschacht. “Zij hoeven niet elke dag ter plaatste te gaan op de werf, maar kunnen dankzij het netwerk hun ondernemers dubbelchecken of materiaal beter inzetten.”

DNCS, gevestigd in Gierle (Lille), is een dienstverlenende onderneming en specialiseert zich in het opzetten van IP-camerasystemen, IP-toegangscontroles en netwerken.

3214718156

info@dncs.be

www.dncs.be/home