Subsidiekansen zijn er om te grijpen. Leidt u een eenmanszaak of een vennootschap? Dan weet u, of misschien net niet, dat de overheid een brede waaier aan subsidies te bieden heeft.

Om zeker niets te mislopen waar u mogelijk recht op heeft, sommen we er graag enkele voor u op. Bovendien maken wij er u attent op dat u bij elk dossier of subsidieaanvraag kan rekenen op de expertise van onze accountants en belastingconsulenten. Met plezier geven wij u advies en begeleiding waar nodig.

Bij opleidingen en adviesdiensten bijvoorbeeld kan er voor financiële steun een beroep worden gedaan op de kmo-portefeuille. Verder ogen de verhoogde investeringsaftrek en de innovatieaftrek ook aantrekkelijk. Winwinleningen of waarborgleningen bieden eveneens interessante mogelijkheden.

Daarnaast bestaat er ook specifieke financiële steun in verband met personeel (zoals niet-recurrente collectieve bonussen, federale doelgroepvermindering voor eerste aanwerving of de IPA-korting), specifieke steun voor starters (zoals microkredieten, de Startlening+ of Tax Shelter) of voor ondernemers uit de land- en tuinbouwsector (via het Vlaams Landbouwinvesteringsfonds bijvoorbeeld).

Al het voorgaande biedt natuurlijk een beperkt overzicht van subsidiëringsmogelijkheden, maar we zijn ervan overtuigd dat deze opsomming een goede aanzet tot kennismaking geeft.

Onze expertise, uw voordeel

Wilt u graag meer weten over de voorwaarden van bovenstaande subsidies? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Of wilt u liever geen tijd verloren laten gaan? Sinds 1975 beheert Ac|s de administratie van kleine tot middelgrote ondernemingen, maar evengoed die van starters en grote bedrijven. Ook de rol van betrouwbare gesprekspartner en adviseur nemen we dagdagelijks op.

Laat uw subsidiekansen niet liggen. Grijp ze, want ze zijn er voor u.

Ac|s Accountants en belastingconsulenten in Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels en Turnhout is specialist in het beheer van administratie en betrouwbaar adviseur.

14418412

info@acsac.eu

www.acsac.eu/